CARTELA MYAVON MOBILE

CARTELA MY AVON MOBILE!
Un produs cu totul nou in Romania, MyAvon Mobile aduce o multime de beneficii si avantaje: minute si SMS-uri, bonusuri pentru Reprezentantii fideli, mai multe produse cu discount si servicii personalizate activitatii de Reprezentant.

MyAvon Mobile este o retea dezvoltata in parteneriat cu Orange, ceea ce le aduce utilizatorilor o serie de alte avantaje.

Cei care au deja cartela Orange sau cei care sunt in alta retea pot sa-si pastreze numarul de telefon si sa treaca in MyAvon Mobile sau pot sa-si faca un abonament MyAvon Mobile ori sa-si comande cartela MyAvon Mobile.


Mai multe informatii printr-um simplu click aici.

miercuri, 20 ianuarie 2010

CREMA DE NOAPTE ANEW REVERSALIST

Primul produs creat cu tehnologia Activinol de la Avon, inspirata de descoperirea Activinului, una dintre principalele molecule reparatoare din corp. Formulele extraordinare ale produselor Reversalist stimuleaza produscerea de Activin pentru a intensifica procesul de reparare a pielii si a recrea o piele proaspata, ca noua!

Actiuni: 
Reduce vizibil aparitia micro-leziunilor cauzate de maturizarea pielii;
Stimuleaza procesul de reparare a pielii;

Mod de utilizare: in fiecare seara aplicati pe fata si pe gat dupa curatare, cu miscari circulare, evitand zona pleoapelor.

Oferta pret: 59,00 lei + bonus Mascara Superfull 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu